nu har jag rosa drömmar och oceanstormar i håret

I torsdags var det dags för hårmodellande igen. Denna gång färgade WELLA hela mitt hår i massor med härliga färger. Var även modell för dem igår med samma färg och styling. Tog som vanligt en del bilder men har inte hunnit fixa dem än, så blir en bild från Sofies (en av teknikerna/frisörerna) instagram:
 
 
Nu väntar matteplugg... 

21:08

En ny skolvecka har tagit fart, men lovet är inom synhåll och plugget greppbart så jag klagar inte. Igår hänge Polina med mig hem och vi pluggade tillsammans och idag pluggade jag med Adam. Att plugga tillsammans med någon, som man dessutom pluggar bra med, gör så himla stor skillnad för mig. Jag orkar hålla på längre och mår mycket bättre av att inte ensam gräva ner mig i böckerna. 
 
Har dessutom redigerat lite bilder som ska upp på min vägg. Bland annat denna härliga på Anna:
 
 

lugna dagar före stormen kommer

Hade en "schemafri" dag igår, vilket så klart var hur skönt som hellst. Tog det vara lugnt, åt en lång frukost och satt och läste. Sen överraskade jag mig själv genom att sticka ut och springa. På eftermiddagen gick jag en långpromenad med hunden och gick och köpte glass och choklad till Lovisa som passat på att få haltfluss. Så på kvällen cyklade jag de 1,2 milen hem till henne och så satt vi uppe halva natten och pratade och skrattade. mycket.
 
Planen för dagen är lite lik. Ikväll blir det komisar men nu: läsa