Gott nytt år och allt sånt man ska säga

Gott nytt år alla där ute. Har ju inte bloggat på två veckor. Har inte suttit så mycket vid datorn alls faktiskt. Mesta träffat kompisar och så har jag läst mycket (första gången sen i sommras som jag läser på eget intiativ). Har även instalerat om min dator som inte pallade trycket längre. 13 000 bilder i ett dåligt filhanteringsprogram var inte så smart... Men nu är allt uppbackat och fixat. Och nu kan jag, äntligen, ladda in bilderna som jag tog på höst lovet med vår Canon kamera... så snart kommer det färgglada höstbildet... men det är ju ändå inte vinter ute? :P 
 
Här kommer en mobilbild från julafton. Hoppas ni hade det bra! Nu ska inte bloggen dö igen ;)
 

det börjar bli jul fast det är höst ute

Har de sista proven idag inna jullovet. Så nu är planen att bloggdöden ska vara över. Har inte så mycket alls att säga idag, men här kommer två bilder från när jag och Lovisa fikade förra veckan.
 
Vi sitter offta på Pronto på Lilla Torg och äter cheescake och pratar i många långa timmar:
 

det stormar motvind och vinter

Fredag, och ett väldans oväder. Har haft supermycket att göra denna vecka, men snart syns ljuset i tunneln, tror jag. Hade i alla fall en supermysig eftermiddag med Lina, Sanna och Maj på ett fik på stortorget. Att sitta inne i värmen och lyssna på jullåtar när det stormar ute frambringade lite julkännslor... Måste nog byta header snart? Denna är liite somrig. Har inte hunnit fota den senaste veckan men här kommer en bild på en regnig bussruta: