Måndag igen. Och jag går runt i huset och gör misslyckade försök att sjunga trollflöjten, eller låten som är så himla känd som jag inte kommer på vad den heter. Men ja, tur att vi bor i villa så att inga grannar hör...
 
Men öh. Vad jag är dålig på att blogga för tillfället. Massor med anlednignar, har för många saker att göra på för lite tid. Och är inte så diciplinerade heller så det blir lite rörigt. 
 
Men en rolig sak är att jag har börjat lära mig photoshop, har elements 11 och det liknar mycket gimp, som jag alltid annars använder. Så har några bilder på gång där. De kommer snart!
 

frisk och fri

Precis hemkommen från rugbyträningen. Himla roligt! Men klumpig som jag är skaffade jag en fin fläskläpp också. 
 
Imorgon ska vi springa 5 km i skolan. Är superstressad över det eftersom att det känns som jag inte har något kondis alls. Tycker egentligen att det är väldigt konstigt att ta tiden på en sån sak eftersom ens prestation beror rätt mycket på hur man har mått just den veckan eller om man har kunnat sova natten innan osv. Tycker att det är bra att vi har idrott men varför få betyg det??
 
I alla fall, till dagen sak: Många av er har säkert sett "Miss skinny". Ett påhittat klädesmärde med enbart size 0, alltså 32. Men detta var alltså inte ett riktigt märke utan Frisk och fri, en förening mot ätstörningar som ville väcka frågan. Här är deras "reklamfilm". Kolla kolla!