ut och iväg

Imorgon åker jag med ett härligt gäng till Bråvallafestivalen och veckan där på till Roskildefestivalen, därav bloggpausen. Har haft fullt upp med planering och packning.
 
Förra måndagen var jag på smygpremiären av The Fault in Our Stars. Så fin, hela salongen satt och grät.
 
Och på tisdagen hängde jag med min syrra på One Direction konsert. Lite delade meningar om den konserten menmen...
 
Lite kort uppdatering, förhoppningsvis bloggar jag en gång mellan festivalerna, ha det gott!
 
 

fullspäckad söndag utan söndagsångest

Igår var vi ett gäng som bestämde oss för att spela badminton. Med en blandad kompott av spelare, allt från SM-guld-Alex till spelat-i-en-vecka-Lovisa hade vi super kul. Efter nästan fyra timmar i hallen åkte vi hem och käkade för att sedan mötas upp igen.
 
Är det sommarlov ska man ju bada. Så vid nio, i blåsten när solen höll på att gå ner, ställde vi oss på en tom brygga och hoppade i det tveksamt sköna vattnet. 
 
Alex och Philip trotsade kylan mest och simmade fram och tillbaka mellan bryggorna.
 
Sen satt vi och snackade och åt chips och försökte få upp värmen igen.
 
 
 
Och Philip kände sig extra djup i motljus.
 
Toppendag helt enkelt!

skolavslutning och sammarlovspåbörjan

I torsdags efter skolavslutningen (gick jag hem och sov några timmar och sen) var vi ett härligt gäng hos Ella och grillade och hade en allmännt bra start på lovet. Filmade lite, (Mira filmade ;P) och min tanke är att sätta ihop alla små klipp från hela sommaren i en sommarlovsfilm.
 
Igår var jag hemma hos Lovisa. Vi spelade badminton i hennes trädgård, och det filmade jag med. Blir sjukt kul att speeda upp och kolla på. 
 
Poolbygget i trädgården är i fullgång och vi håller på att bygga en friggebod brevid. Kommer ha konstig träningsvärk imorgon efter att ha grävt massor. Men nu ska jag göra mig i ordning för Anna, Polina och Hanna kommer hit för att grilla ikväll. :D
 
Bild tagen av Ella i torsdags.