hejdå!

Nu är allt packat och klart inför resan. Ska upp om 5 timmar. Då sätter vi oss i bilen ner till Kratien. Peppen alltså!! Kommer som sagt inte kunna blogga under tiden vi är där. Men i gengälld kommer jag har massor av saker att blogga om när vi kommer hem. Om vi hittar något ställe med wifi kommer jag antagligen instagramma, så där kan ni hålle lite koll. ;)
 
I söndas vad jag och min familj hos mina kusiner i deras sommarstuga. Tog inte så mycket bilder men här är tre: 
Vi stannade och satte en blomma på min farmors grav. Sen var vi hos kusinerna och badade, slappade och grillade. Efter maten fick Caesar bada. Han älskar det, kan simma efter bollar i all evighet. Toppensommrig söndag!

ett torsdagsvackert malmö

Nu har det BARA tagit en timme för min dammiga dator att vakna och hosa ur sig lite bilder. Hehe jag tar verkligen hand om den idealiskt...
 
En kväll i förra veckan träffades jag och Sanna i stan och hade det bra. Tror att jag skulle kunna prata non stop i en vecka med den tjejen <3
Vi började med en fika för det kan man inte få för många av!
Och sen gick vi runt lite i slottsparken.
Som var välrigt vacker så där på kvällskvisten.
Sen gick solen ner och vi fortsatte att prata på.
Och himlen blev rosa men kvällen var inte slut på ett tag för det.
 
Hoppas ni har det bra alla!

om en liten vecka

är jag i Kroatien! För ett litet tag sen bokade mina föräkdrar en resa dit. Vi ska bo i en lägenhet precis vid havet och ha två underbara veckor. Men, det finns inget internet i lägenheten så uppdateringen kommer bli kass. 
 
På fredag morgon åker vi i väg med bil. Har faktisk aldrig bilat på riktigt innan så det ska bli himla kul! Jag är väldigt pepp alltså.
 
För övrigt så har vi nästa renoverat klart mitt rum nu. Det blir väldigt fint tycker jag. Bilder kommer senare på det. 
 
Men nu måste jag kila, ska ner till havet en sväng med min syster och sen ska jag till Lovisa. Vi ska laga mat och senare kommer lite mer folk dit för en najs kväll.
 
Hoppas allt är bra med er och att solen lyser mycket på er! Här kommer en blommig bild från min instagram (min andra dator är nere pga renoveringen, där av bara instagrambilder :P)