det handlar om dig

Änligen har Sandra Beijers bok "Det handlar om dig" släppts och den landade på köksbordet imorse. Läste de första 40 sidorna innan jag cyklade iväg för att sitta barnvakt några timmar.
 
Väl hemma så har jag fortsatt läsa, och den är så bra, så bra!! Men nu har jag haft avbrott på grund av nödsamtal med Sigrid. Det behövs ibland nämligen. Nu ska jag ta upp boken igen innan jag ska cykla hem till Polina för en härlig kväll där.
 
Och imorgon fyller jag 18, men känner mig mer som 15...
 
Såg solen nyss och den var så färgstark att jag tog en bild:
 
 

torsdagshund

Fotade Caesar innan idag. Han fattar inte alls grejen med att sitta still o kolla in i kameran utan vill mycker hellre gå fram o nosa på den eller springa runt med pinnar i munnen. Men blev väldigt nöjd med denna bild. 

Var inne och kollade på agilitytävlingar innan och är väldigt peppad på att börja träna med honom igen. Och denna säsong ska vi verkligen ut och tävla!

 

13:52

har snart läst ut min bok och då måste jag öppna matteboken
 
 
Min fredag var fylld till bredden. Föst skola, har halvdag på fredagar så slutar 12. Sen träffade jag Sanna på stadsbiblioteket och pluggade lite innan vi gick en kort vända på stan. Sen hem och äta lunch och duscha innan jag cyklade och hämtade Sigrid på stationen. Sen umgicks jag med henne i fyra härliga timmar innan hon åkte hem och jag till Höllviken för att gå på överaskningsfest för David. Det var roligt. Han blev chokad. 
 
Igår gjorde jag prick ingeting. På kvällen åt jag och min familj på mosaik. Det var mysigt. 
 
Och nu är det söndag och imorgon har vi matteprov. I vanlig ordning har jag skjutit upp det till sista stund... Men ja. Nu ska jag koka te.