lunk-dag

Känns som denna dag bara lunkar på i skön tackt. Kan ju ha att göra med att jag inte var med på idrotten idag och fick sovmorgon. Men i alla fall, väldigt härligt. Inga måstemåsten utan har kunnat plugga lite i lugnt och ro utan stress, den kommer väl snart antar jag :P Och imorgon är det fredag och helgen bjuder på många roliga saker! Men nu ska jag slänga mig framför tv:n. Ha det gott!
 
Bild jag tog i Kroatien och har redigerat i photoshop ;)

tisdagstrött

 
VIlken urladdning det var med dagens prov. Är helt slut i huvudet. Inte egentligen för att provet i sig var superkomplicerat utan på grund av all press runt om, när man vet att det är slutprovet i kursen och det känns lite som "sista chansen". Fast det kommer jättemånga kurser till och jag inte ligger dåligt till blir jag så himla uppstressad. Men nu är det över i alla fall. Imorgon blir det nya tag med att börja plugga till nästa prov.
 
Men nog om det. Har bestämt mig för att försöka bloggar minst varannan dag, så att jag inte tappar det. Desutom skapade jag ju bloggen för att jag ville göra något med mina foton, inte bara samla dem på en hårddisk. Och jag mår som bäst när jag fotar. Har inga nya bilder för idag, så här kommer en på klipporna i Kroatien, nu ska jag ut med hunden och sen slänga mig i soffan, ha det bra!
 

lite suddig lördag

Minus den obligatoriska söndagångesten har detta varit en bra dag. Gick upp tidigt för att passa Ebbe i några timmar. Sen gick jag hem och sov en stund för att jag var så trött inna jag satte igång och pluggade lite kemi. (snart lov, snart lov...). Och nu har jag och mamma precis tränat ett skivstångspass. Och nu bloggar jag ;)
 
Igår träffade jag som sagt Polina. Så med luggen i ögonen och min brorsas skorta cyklade jag in till stan.
För att äta god mat, prataprataprata och äta godis.
Superbra lördag <3