07:21

Godmorgon! Eller något... jag är verkligen ingen morgonmännsika och vill egentligen sitta vid frukostbordet och ta det lugnt för att komma igång i minst en timme. Som tur är har jag bara två tidiga morgonar detta året, sovmorgon måndag, onsdag, fredag :D. (Att vi sen slutar halv fem på fredagar behöver vi ju inte prata om...)
 
Gjorde svt:s valkompass igår på samhällskunskapen, fick ett helknäppt resultat. Kan inte fatta att vi ska rösta snart, att vi faktiskt räknas som vuxna ;P . Och på tal om att vara vuxen så fick jag min lön igår!!
 
Det var något mer jag tänkt skriva men det försvann nu... Aja, ha en bra torsdag!
 
Bild från Bornholm

två hotellfrukostar då det var sommarlov

När vi var på Bornholm fick kameran följa med, så tänkte börja med dessa bilder och böcker:
 
Första morgonen åt jag detta och lästa Egnmärkligt förförade - en roman om kärlek av Lena Andersson.
 
Älskar spårket i boken. Två hundra sidor sprängfyllda med perfekta meningar. Gillade verkligen boken, men tycker att handlingen blir mer givande om man tänker och pratar om den eftersom den milt sagt är underlig.
 
Läste hur som hellst ut boken och andra morgonen såg ut så här:
 
Tog upp Bonjour Tristesse av Françoise Sagan åter igen. Började läsa den i våras men sen dök slutprov upp och tog all min läsork. Men nu var det alltså dags igen. 
 
Även denna lilla bok är till bredden fylld av bra ord och meningar. Himla fascinerade hur ung debutant Sagan var, 18 år bara! Gillar gillar gillar!!

fredag 12.15

Fredag!! Och jag är "schemafri" aka ledig så sitter i mjukisbyxor och äter frukost prick nu. Ska dock ta tagit i lite skolgrejer och ett rum som behöver städas idag, innan sista kvällen på Malmöfestivalen. Femte kvällen i rad. Hehe, men har för en gångs skull lyckats hålla mig frisk genom första skolveckan plus festivalen! Förra året slutade det hela i feber och öroninflamation.
 
Igår såg jag och Lovisa Icona Pop. Eller i alla fall den första halvtimmen innan vi kom på att vi hellre satte oss och pratade med varandra (tror att det gått en vecka sen vi gjorde det ordentligt senast och för oss är det en evighet). Men det var mysigt!

Nästa vecka sätter skolan igång på riktigt och tänkte att då får en ju fylla bloggen med lite sånthär: