17:15

Nu är slutspurten i skolan igång när flera kurser ska avslutas och alla lärare klämma in ett sista prov innan sommarlovet. Betygsångest, deluxe. Men man får väl överleva denna gång med! Lite inspirationsbilder för att underlätta det hela:


16:26

Söndag, och jag mår inte bättre. Frusktrerande. Biter ihop och pluggar biologi dagen till ära. Men det är bara en månad kvar, en jobbig månad men ändå. Sen är det sommarlov. Och sen är det verkligen inte långt kvar. Peppapeppapeppa. 

Lyssnar på Band of Horses och får flashbacks till Hultsfredfestivalen förra sommaren. Och längtar sönder till Bråvalla denna sommar! Kommer bli fantastiskt. Men nu måste min puggpaus sluta. Tillbaka till njurar och skelett nu, ha det!

  
Bild

vita skor att gå i när helgen är trött

Har blivit smått sjuk. Ont i halsen och trött och tung i hela kroppen. Men jag har liksom inte tid att bli sjuk nu. Har viktiga prov i veckan som jag måste plugga till och dessutom Grand Stand, rugbymatcher mellan skolorna, på fredag så måste kunna träna. Men det enda jag vill göra är att sova. Sjukt frustrerade haha.
 
Igår sov jag halva dagen och sen kom Lovisa hit på kvällen och bjöd på många härliga skratt och en perfekt kväll.
 
Idag försöker jag motivera mig till att plugga med ett par nya skor. Är väldigt nöjd, älskar vita skor, men vet inte om det uppnådde sitt syfte idag... hehe.