det är för mörkt nu

För er som missat det så är det väääldigt mörkt nu... Tror att det är det värsta med vintern. Men i alla fall. Har inte blivit så mycket bloggande nu, fokuset ligger helt på slutproven de kommandet veckorna. Men snart är det jullov. Känner att jag kör på den hela tiden "snart är det lov". Antar att det är så man överlever.
 
Gick för övrigt upp tidigt imorrse och spelade basket med pappa, så nu är jag trött. Hoppas ni har en härlig helg. Här kommer en kvällsbild över Paris:
från pinterest

lite åsikter och en ny mössa

 
 
Tog dessa bilder supersnabbt igår innan jag cyklade iväg och tränade rugby. Älskar att ha mössa nu när det börjar bli himlans kallt. Fick hem denna och lite andra grejer i helgen från American Apparel. Som det också har varit en del skriverier om, framför allt i våras. Personligen tykcer jag om dem väldigt mycket. De står för väldigt många bra och viktiga saker i USA, de suportrar priderörelser och över allt i deras affärer står det saker som "gay OK" och de är öppet för att homosexuella ska få gifta sig. Dessutom tillverkas alla kläderna i USA och de som jobbar för AA gör det under bra förhållanden. 
 
Men visst håller jag med om att deras reklam är sexistisk, och det är skitdåligt. Det är inte en ursäkt att USA är på ett annant ställe är Sverige när det gäller jämställdhet men det är så det är tyvärr. 
 
American Apparel har modeller i alla former och uppsakatar "udda" utseende, t.ex. ett födelsemärke mm. De retusherar inte sina bilder alls heller, vilket jag anser är hur bra som helst. I kontrast till t.ex. lindex som tidigare i år hade Penelope Cruz son modell, när hon var gravid. Men det retusherades bort och pratades inte om. 
 
Och jag tycker att deras kläder är snygga så jag tänker fortsätta köpa dem!

orden tar inte slut fast elden har slocknat och ljusen brunnit ut

Igår hjäpte jag till på Polinas lillasysters fyraårs-kalas. Lite mer än två timmar och vi var döda efteråt. Att så små männsiskor kan ha så mycket energi i sig...
 
Direkt efter det cyklade jag till headon för att färga håret. Madde (som gjorde min frisyr till första visningen) har nämligen sitt gesällprov idag och jag ska sitta uppsättningsmodell. Så utväxten är borta och jag har några rosa slingor också. Men det är inte riktigt färdigfärgat än. Mer rosa ska i och så ska jag klippa luggen om ett litet tag. Bilder på hur det ser ut kommer sen. 
 
När jag var klar hos frissan mötte jag upp Lovisa och så stack vi hem till mig. Åt godis och pratade i typ 6 timmar. Super lördag <3